AUTOŠKOLA MUSIL

1. Soukromá autoškola v Jihlavě

Postup registrace na školení odborné způsobilosti *

* je nutné dodržet všechny body, jinak je registrace neplatná

1. Krok - zadejte počet požadovaných míst

- do připraveného políčka vložíte počet účastníků, které chcete v uvedeném termínu přihlásit. Pod políčkem uvidíte počet dostupných míst.

2. Krok - vyplňte formulář

- během vyplňování formuláře běží časový limit, který Vás při delší neaktivitě více jak 5 minut automaticky odhlásí, a uvolní zarezervovaná místa. Tento limit se prodlužuje, při každé Vaší aktivitě o dalších 5 minut.

- pokud budete chtít vypnit méně míst, než jste zadali, stačí vyplnit použe požadovaná místa a zbytek míst se automaticky uvolní při odeslání formuláře.

- pokud se formulář neodešle, zkontrolujte prosím všechna pole. Při kontrole se všechna pole, která nebyla zadána nebo obsahují špatnou hodnotu, obarví červenou barvou.

3. Krok - opište potvrzovací kód

- potvrzovací kód je obrázek, kde je uveden ověřovací kód formuláře. Je potřeba opsat znaky uvedené v obrázku do políčka, které umístěno pod obrázkem.

4. Krok - Odešlete formulář

- formulář odešlete pomocí tlačítka Pokračovat, které je umístěno pod formulářem. Toto tlačítko odešle formulář ke zpracování.

5. Krok - do emailové schránky Vám přijde potvrzení

- na emailovou adresu, kterou uvedete ve formuláři Vám přijde potvrzení o zapsání míst na školení, včetně seznamu přihlášených.

6. Krok - zobrazení povrzení registrace

- po odeslání emailu se Vám zobrazí přehled Vaší registrace s potvrzením.

Pokračovat v registraci